Ρώσος συγγραφέας: Ο ισραηλινός βομβαρδισμός της Γάζας και η παντοδυναμία των Εβραίων τραπεζιτών




Αντισημιτική γελοιογραφία στα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας, γράφει το ισραηλινό δημοσίευμα για τη φωτό του Εβραίου που μετρά το χρήμα



Ιούλιος 6, 2016.



Ο διάσημος Ρώσος συγγραφέας και δημοσιογράφος, Αλεξάντερ Προχάνοφ, έχει τελειώσει  και είναι έτοιμος να δημοσιεύσει ένα μυθιστόρημα που φέρει τον τίτλο «Ανατολιστής» [Востоковед]. Πρόκειται για ένα βιβλίο που αναφέρεται στον ισραηλινό βομβαρδισμό της Γάζας.




Επιπλέον, σε συνέντευξή του στο Life.ru, ο Προχάνοφ στιγματίζει ότι η παγκόσμια τραπεζική κοινότητα ανήκει κατά το 90% σε Εβραίους τραπεζίτες, «ενώ δεν υπάρχει τραπεζίτης Ρώσος».



«Οι Ρώσοι είναι μαλάκες (καθίκια- 'лохи' στο κείμενο) που αν ασχοληθούν με τέτοιου είδους οικονομικές εργασίες θα επενδύσουν σε σαθρά  έργα και θα χάσουν»,  δήλωσε ο επικεφαλής των εμπειρογνωμόνων της Ρωσίας σχετικά με το εβραϊκό ζήτημα και συνέχισε: 



«Ο ρωσικός λαός δεν σκέφτεται εμπορικά! Δεν γνωρίζει πώς να κερδίζει χρήματα. Ο τραπεζικός τομέας δεν βρίσκεται σε ρωσικά χέρια. Οι τραπεζίτες σε όλο τον κόσμο ή ανήκουν σε μουσουλμανικά κεφάλαια ή σε εβραϊκά. Αυτοί που ξέρουν πώς να αυγατίσουν τα χρήματα είναι οι Εβραίοι. Αυτοί ξέρουν για τον χρυσό μόσχο».



Σύμφωνα με τον Προχάνοφ, ο ρωσικός λαός είναι φιλοσοφημένος, γνωρίζει τη ματαιότητα της γήινης ύπαρξης, καταλαβαίνει τι τον συνδέει με τη ζωή και δεν ενδιαφέρεται για τραπεζικούς λογαριασμούς, ούτε για στεγαστικά δάνεια «ίσως και για κάποιους άλλους μυστικιστικούς, πνευματικούς και άλλους δεσμούς».



Ο βετεράνος της σοβιετικής δημοσιογραφίας μίλησε, ακόμη, για την ύπαρξη ενός ‘μηχανήματος ανάληψης χρημάτων του Θεού, το οποίο έχει εκχωρηθεί σε κάθε Ρώσο και εκεί κρατά τις γήινες οικονομίες του...».
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr