Η ισραηλινή υπηρεσία κατασκοπείας προτιμά τις …γυναίκες




Ιανουάριος 3, 2017. 21:58

Η ισραηλινή υπηρεσία κατασκοπείας, Μοσάντ,  άρχισε τη Δευτέρα, επίσημα, να διαφημίζει τις δυνατότητες των γυναικών στην κατασκοπεία, στοχεύοντας στην πρόσληψη γυναικών ‘ειδικού χαρακτήρα’ για να τις εκπαιδεύσει ως πράκτορες.




Οι διαφημιστική καμπάνια που  δημοσιεύεται στις ισραηλινές εφημερίδες, αλλά και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζουν εικόνα  από τη σκιά μιας γυναίκας σε ασπρόμαυρη φωτογραφία που συνοδεύεται από το μήνυμα: «Αναζητώντας δυναμικές γυναίκες: δεν έχει σημασία για εμάς τι έχεις κάνει, αυτό που έχει σημασία είναι ποια είσαι»



Ο Οφίρ Τζέντλεμαν, ο εκπρόσωπος στην αραβική γλώσσα του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου,  φέρεται να ζητάει  πρόσληψη υπαλλήλων από τον αραβικό πληθυσμό.



Σύμφωνα με το ‘Anadolu που επικαλείται την ισραηλινή εφημερίδα «Yedioth Ahronoth», οι γυναίκες κατάσκοποι  στη Μοσάντ, αντιπροσωπεύουν το 40 τοις εκατό  του σημερινού  εργατικού δυναμικού της υπηρεσίας.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr