«Η ελληνική Θράκη δημιουργεί προγράμματα για να προσελκύσει Βουλγάρους»

"Η ελληνική Θράκη με προγράμματα για προσέλκυση  των Βουλγάρων- για τουρισμό και αγορά ακινήτων"


Φεβρουάριος 19, 20:24

Οι αρχές της περιφέρειας της ελληνικής Θράκης, ετοιμάζουν προγράμματα που όχι μόνο θα προσελκύσουν Βούλγαρους τουρίστες, αλλά θα ενισχύσουν και το ενδιαφέρον τους για την αγορά ακινήτων, αναφέρει η βουλγαρική ραδιοτηλεόραση επικαλούμενη δηλώσεις του προϊσταμένου Τουρισμού, Μιχάλη Αμοιρίδη.




Θα τοποθετηθούν, μάλιστα,  πινακίδες στη βουλγαρική γλώσσα,  για τον ευκολότερο προσανατολισμό των τουριστών.


Λόγω της χαμηλής τιμής των ιδιωτικών δωματίων, οι Βούλγαροι τουρίστες μένουν, κυρίως, σε αυτά. Θα αρχίσει έλεγχος από τις αρχές, εάν τα δωμάτια πληρούν τις απαιτήσεις της σχετικής κατηγορίας.



Σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες στην Ξάνθη και την Κομοτηνή,  εδώ και δύο χρόνια περιμένουν την άδεια από τις βουλγαρικές αρχές για άμεση επικοινωνία με λεωφορεία μέσα από τα σημεία διέλευσης των συνόρων «Ζλάτογκραντ- Θέρμης» και «Μακάζα- Νυμφαία».



Από την άλλη πλευρά, οι έμποροι στη Βόρεια Ελλάδα παρουσιάζουν μείωση του κύκλου εργασιών, επειδή οι Έλληνες αγοράζουν φθηνά προϊόντα από τη Βουλγαρία, σημειώνει το δημοσίευμα του «News.bg»



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr