Έντι Ράμα σε Ελλάδα: Θέλουμε καλές σχέσεις, αλλά δεν θα κλείσουμε το στόμα μας




«Ο Ράμα απευθύνεται στην Ελλάδα:Θέλουμε καλές σχέσεις αλλά δεν θα κλείσουμε το στόμα»

Σεπτέμβριος 11, 2017. 14:41

Τίρανα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη σημερινή σύνοδο της Ολομέλειας, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, μίλησε για τις σχέσεις με την Ελλάδα.



Πρόσφατα, οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας έχουν επιδεινωθεί, όσον αφορά τα δικαιώματα της ελληνικής κοινότητας στη χώρας μας, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


Ο Ράμα δήλωσε ότι η χώρα μας δεσμεύεται  για αμοιβαία φιλία και συνεργασία με τη γειτονική χώρα, αλλά τόνισε ότι για ούτε μια στιγμή η Αλβανία δεν θα κλείσει τα μάτια, ούτε το στόμα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της.


«Θέλουμε αμοιβαίες σχέσεις φιλίας, αμοιβαία εμπλοκή και αμοιβαία συνεργασία με την Ελλάδα. Αλλά, η Αλβανία δεν θα κλείσει ούτε τα μάτια ούτε το στόμα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της. Ο χρόνος θα φέρει τις επιθυμητές λύσεις στις δύο πλευρές, λύσεις που εδράζονται στο έδαφος και όχι με δηλώσεις του αέρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ράμα.


(konica.al)
--



               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr