O Πρόεδρος Σκοπίων συγχαίρει την Εβραϊκή Κοινότητα

Σεπτέμβριος 9, 2010.



Με την ευκαιρία των διακοπών του «Ρος Χασάνα», για την έναρξη του νέου εβραϊκού έτους, ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκεόργκι Ιβάνοφ, απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς τον πρόεδρο της Εβραϊκής Κοινότητας των Σκοπίων, Μπιάνκα Σούμποτικ,  και σε όλα τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας στην πΓΔΜ.

«Αγαπητέ κ. Subotic, επιστρέψτε μου, εξ ονόματος των πολιτών της Δημοκρατίας και εξ’ εμού προσωπικά,  σε εσάς καθώς και σε όλα τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας στην ΠΓΔΜ, να σας συγχαρώ για το νέο έτος 5771, σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο.

»Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να περάσετε τις διακοπές σας με στιγμές ευδιαθεσίας, αρμονίας , υγείας, ευτυχίας και πνευματικής ειρήνης», αναφέρει στο χαιρετισμό του ο Ιβάνοφ, σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ‘Μακφάξ».

Ο πρόεδρος των Σκοπίων τόνισε ακόμη ότι είναι πεπεισμένος για τη συνέχιση της συμβολής της εβραϊκής Κοινότητας, στην ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας, μέσα σε μια κοινότητα ελεύθερων και ίσων πολιτών και όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «γιατί η πΓΔΜ είναι το κοινό μας σπίτι».



Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος