Αλβανία: Ο Ράμα “καίει” το ΚΕΑΔ στην Χιμάρα


Μάρτιος 10, 2011.

Χιμάρα
«Ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος (της Αλβανίας), Έντι Ράμα, επιβεβαίωσε, χθες, ότι το Κόμμα του επέλεξε για υποψήφιό στο Δήμο της Χιμάρας τον Γιώργο Γκόρο (Gjergj Goro). 
Μέχρι χθες, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο κομμάτων του Σοσιαλιστικού και του ΚΕΑΔ δεν έφεραν αποτέλεσμα, αφού το αλβανικό κόμμα ήταν κατά της υποψηφιότητας του Βασίλη Μπολάνου, νυν δημάρχου Χιμάρας, λόγω διαδοχικών σκανδάλων που αποκαλύφθηκαν από το ανώτατο ελεγκτικό μέλος»
Τα παραπάνω σημειώνει, σήμερα η εφημερίδα Gazeta Shqiptare, αναφερόμενη στις υποψηφιότητες του σοσιαλιστικού κόμματος, αλλά και του ΚΕΑΔ.


«Στην συνεδρίαση που διεξήχθη στην Αυλώνα έγιναν πολλές συζητήσεις για τις υποψηφιότητες στην Χιμάρα, αλλά όπως έγινε γνωστό, η προτεινόμενη υποψηφιότητα από το ΚΕΑΔ του νυν δημάρχου, Βασίλη Μπολάνου, δεν θα γινότανε δεκτή, αφού οι σοσιαλιστές πρότειναν ως υποψήφιό τους τον Γιώργο Γκόρο», γράφει το δημοσίευμα.
Τα πράγματα όμως είναι ακόμη ρευστά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφού πιο κάτω η εφημερίδα θα σημειώσει:
«Στην περίπτωση που ο πρόεδρος του Κόμματος Βαγγέλης Ντούλες, προτείνει ένα διαφορετικό όνομα για το δήμο της Χιμάρας, υπάρχει η πιθανότητα το Σοσιαλιστικό Κόμμα να συναινέσει για χάρη της συνεργασίας τους , δημιουργώντας έναν εκλογικό συνασπισμό».
Ο Γιώργος Γκόρος ήταν και παλαιότερα υποψήφιος του σοσιαλιστικού κόμματος κα μάλιστα στις τελευταίες εκλογές κατά τις οποίες ο Βασίλης Μπολάνος έλαβε 56% των ψήφων, ο Γκόρος έλαβει μόνο 3% .


Τίτλος: «Rama ‘djeg’ PBDNJ, PS ka kandidatin për Himarën»
Δημοσίευση: Gazeta Shqiptare, 10/03/2011 - 11:29