Μήνυση κατά Τζορτζ Σόρος από πρώην ‘φιλενάδα’ του- ζητά 50 εκατ.




Αύγουστος 12, 2011.

Η 28χρονη βραζιλιάνα, Αντριάνα Φερέιρ,  κατέθεσε μήνυση κατά του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος γιατί αθέτησε την υπόσχεσή του να της αγοράσει δύο διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη και απαιτεί να αποζημιωθεί με 50 εκατομμύρια δολάρια.


Σύμφωνα με την Wall Street Journal  η αγωγή κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν και ο Σόρος κατηγορείται  ότι μετά  από μια σειρά συναντήσεων μαζί της την χτύπησε και προσπάθησε να την στραγγαλίσει!

Ο δικηγόρος του Σόρος William D. με δήλωσή του αναφέρει ότι η μήνυση είναι ‘ανόητη και εντελώς αβάσιμη’.

Σύμφωνα με τη μήνυση ο πάμπλουτος Σόρος είναι υποχρεωμένος να καταβάλει στη μηνύτρια το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ως ζημιά που υπέστη αφού αθέτησε την υπόσχεσή του να της αγοράσει ένα διαμέρισμα αξίας 2 εκατομμυρίων και ένα άλλο αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Φερέιρ ισχυρίζεται  ότι είχε σχέσεις με τον Σόρος από το 2006 έως το 2010.

Ο δικηγόρος του πολυεκατομμυριούχου δήλωσε ότι οι καταγγελίες της βραζιλιάνας είναι ψευδείς και ότι προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από τον Τζορτζ Σόρος που γνωρίζει ότι έχει προσωπική περιουσία 14 δις δολαρίων.

«Ο Τζορτζ Σόρος δεν χτύπησε ούτε προσπάθησε να στραγγαλίσει την κοπέλα», είπε ο δικηγόρος του σύμφωνα με  την εφημερίδα Wall Street Journal.

--