Βουλγαρία: Επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τυνησία



Φεβρουάριος 26, 2012.

Σόφια.

Ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, επικεφαλής αντιπροσωπείας της βουλγαρικής κυβέρνησης, αναχώρησε για επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Τυνησίας.


Το πρόγραμμα προβλέπει συναντήσεις του Μπορίσοφ με τον πρωθυπουργό της Τυνησίας, Χαμάντι Ντζεμπάλι, τον πρόεδρο Μόνσεφ Μαρζούκι και  τον πρόεδρο της  Συντακτικής Συνέλευσης, Μουσταφά Μπεν Ντζααφάρ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια ενός σχολείου και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της βουλγαρικής κοινότητας της Τυνησίας.

Θα πραγματοποιηθεί κοινό επιχειρηματικό φόρουμ Τυνησίας- Βουλγαρίας, στο οποίο η βουλγαρική αντιπροσωπεία θα αναπτύξει τις προτάσεις της.

Κύριο θέμα των επίσημων συνομιλιών, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είναι  η κατάσταση των διμερών σχέσεων και  συγκεκριμένες ενέργειες για την ανάπτυξή τους.

Στη  βουλγαρική αντιπροσωπεία περιλαμβάνεται ο υπουργός Εξωτερικών Νικολάι Μπλαντένοφ, ο υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας, Τράιστο Τράικοφ και ο υπουργός Παιδείας και Επιστημών, Σεργέι Ιγκνάτοφ.

--
Агенция "Фокус"