Απογοήτευση στη Ρωσία για την απόδοση των Ρώσων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου



Αύγουστος 13, 2012.

Μετά τη δέκατη ημέρα της Ολυμπιάδας του Λονδίνου άρχισαν τα ρωσικά δημοσιεύματα  να επικρίνουν  τους αρμόδιους για την προετοιμασία των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.


Ο υπουργός αθλητισμού και πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας είχε τονίσει την περασμένη εβδομάδα ότι  έκανε το καλύτερο για την προετοιμασία των αθλητών αλλά δεν πρόσμενε τόσο απογοητευτικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε  από τον εκπρόσωπο του  Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν θα υπάρξουν άμεσες παραιτήσεις αξιωματούχων με αρμοδιότητα το ρωσικό αθλητισμό, όπως δημοσιεύει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σχεδιάζει τις  επόμενες ημέρες να συναντηθεί με τους Ολυμπιονίκες και να τους συγχαρεί για την καλή απόδοσή τους.

Η Ρωσία κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξή των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με πρώτη τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Πολλοί στη Ρωσία χαρακτήρισαν την παρουσία της ρωσικής ομάδας ως ανεπαρκή.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr