Περιστατικό Θεσσαλονίκης: Όλοι αρνούνται- ο Στιλγιάν επιμένει στην ιστορία του…



Σεπτέμβριος 30, 2012.

Ο Stiljan Samardziev (Стилјан Самарџиев)  ξάδελφος  του δαρμένου Σλάβου στη Θεσσαλονίκη, επανέλαβε σήμερα στην εφημερίδα Νόβα Μακεντόνια ότι ο ξάδελφος του  ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής και αργότερα πέθανε.


«Αυτή είναι η αλήθεια. Η πρώτη που το έμαθε ήταν η μητέρα του Αλεκσαντάρ, του ξαδέλφου μου στο χωριό και τηλεφώνησε και μου είπε να φύγω επειγόντως για τη Θεσσαλονίκη, όπου τραυματίστηκε ο ξάδελφός μου. Αλλά μετά από το τραύμα της η  οικογένειά μου  ζήτησε να μην προβεί σε δηλώσεις και να μην μιλήσει, επειδή φοβούνται  τα πρόσθετα προβλήματα των Ελλήνων.

Ο Αλεκσαντάρ σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και ήταν 19 ετών. Κατάγεται από ένα χωριό που βρίσκεται μεταξύ της Έδεσσας  και της Θεσσαλονίκης δήλωσε ο Στίλιαν Σαμαρντζίεφ στην εφημερίδα Νόβα Μακεντόνια.

Η ελληνική αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτε…

Σε αντίθεση με ό, τι ισχυρίζεται αυτός το τύπος –γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα- η ελληνική αστυνομία δήλωσε ότι η υπόθεση αυτή δεν αναφέρεται. Επίσης όπως ερεύνησε και το Κανάλ 5 δεν έγινε καμία εισαγωγή σε νοσοκομείο.

Ούτε ο παπάς του χωριού…

Ο εξάδελφός του, ο Στίλγιαν, ισχυρίζεται ότι η κηδεία του  ξαδέλφου του είναι να γίνει σήμερα στο χωριό Τρέμπολετς – Треболец. Η τηλεόραση ‘Κανάλ 5’ είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιερέα του χωριού και έμαθε ότι κανένα αγόρι δεν υπάρχει με αυτό το όνομα και καμία κηδεία δεν γίνεται σήμερα στο χωριό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στίλγιαν Σαμαρντζίεφ ισχυρίζεται ότι ο ξάδελφός του Αλεκσαντάρ Σαμαρντζίεφ ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής και υπέκυψε στους τραυματισμούς, γράφει το σλάβικο δημοσίευμα του Press 24 των Σκοπίων.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr