Η Ελλάδα, ο αγαπημένος προορισμός των Σέρβων ταξιδιωτών



Σεπτέμβριος 8, 2012.

Πρώτος αγαπημένος προορισμός των Σέρβων ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια του θέρους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε στη Σερβία, είναι η Ελλάδα, όπως σημειώνει το σερβικό ράδιο B92, στην ηλεκτρονική έκδοσή του.


«Το 40 τοις εκατό των ερωτηθέντων θα προτιμούσαν να περάσουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Ελλάδα, η οποία είναι η πιο αγαπητή χώρα των Σέρβων».

Δεύτερη στη σειρά βρίσκεται η Τουρκία με ποσοστό 10 τοις εκατό και τρίτη η Αίγυπτος με 9,5 τοις εκατό, στην προτίμηση των Σέρβων παραθεριστών.

Οι περισσότεροι Σέρβοι τουρίστες δήλωσαν ότι συνήθως δεν επισκέπτονται το ίδιο θέρετρο και προτιμούν να γνωρίσουν νέους τόπους και να ξεναγηθούν σε άλλες ομορφιές.

Οι περισσότεροι προτιμούν στις διακοπές να ξεκουράζονται στην παραλία και το βράδυ να βγαίνουν σε εστιατόρια ή σε κλάμπ καθώς προσπαθούν σε όλη τη διάρκεια των διακοπών να ‘γεμίσουν τις μπαταρίες’ για τη συνήθως δύσκολη χειμερινή περίοδο.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr