Τουρκία: Ναυτικά μαθήματα σε 18 χώρες



Νοέμβριος 17, 2012.

Το Πολυεθνικό Κέντρο Αριστείας Ναυτικής Ασφάλειας (ÇUDGMM) το οποίο βρίσκεται υπό την εποπτεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, άρχισε τις δραστηριότητές του με επίκεντρο την ασφάλεια και τους κανόνες στην ναυσιπλοΐα. Τα μαθήματα  θα τα παρακολουθήσουν 32 συμμετέχοντες από 18 χώρες.


Από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την «Ναυτιλιακή Ασφάλεια» με τη συμμετοχή εγχώριων και ξένων πανεπιστημίων την οποία άνοιξε ο ναύαρχος Νουσρέτ Γκουνέρ και την παρακολούθησαν πολλοί στρατιωτικοί παρατηρητές συμπεριλαμβανομένου του Διοικητή του Ναυτικού της Ουκρανίας.

Μεταξύ της 12ης και 23ης Νοεμβρίου  θα γίνει σεμινάριο για την «Ασφάλεια  στη Θάλασσα και η Καταπολέμηση της πειρατείας».

Επίσης από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η άσκηση του ΝΑΤΟ «Dynamic Master», με τη συμμετοχή τουρκικών, πολωνικών, ολλανδικών και βελγικών  ναυτικών δυνάμεων την οποία θα παρακολουθήσει  ο υποναύαρχος Atilla Kezek.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr