Πρόεδρος «Κούκεζι»: «Να διωχθούν όσοι έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή, για εθνική προδοσία»



Νοέμβριος 17, 2012.

Ο πρόεδρος της αλβανικής εθνικιστικής κίνησης «Κούκεζι»,  Κρέσνικ Σπαχίου, καταδίκασε έντονα την  συνάντηση του Υπουργού  Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών, Σπύρο Ξέρα με μέλος της ‘Χρυσής Αυγής’.


 Ο Σπαχίου σχολιάζοντας σήμερα  τη συνάντηση την οποία  χαρακτήρισε ως ‘σκάνδαλο’,  είπε ότι ο Σπύρος Ξέρας εργάζεται για τη λεγόμενη «Βόρειο Ήπειρο».

«Ο υπουργός Ξέρας γυρίζει από την πολιτική του Σαλί Μπερίσα στη Χρυσή Αυγή. Η κυβέρνηση σήμερα έχει 3 υπουργούς Έλληνες  και 13 υπουργεία φιλελληνικά.

Αυτοί προσπαθούν να παραβιάσουν την εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας και πασκίζουν να αφομοιώσουν την κουλτούρα και τα αλβανικά σύμβολα και θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου, και αν ο νόμος δεν λειτουργήσει, τότε ο ίδιος ο λαός θα τους καταργήσει με διαμαρτυρίες.

Αυτοί οι φιλέλληνες με τις διασυνδέσεις τους με τη Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνοι, απειλούν την ειρήνη σε ολόκληρη την περιοχή. Αυτοί οι πολίτες πρέπει να διωχθούν για εθνική προδοσία», δήλωσε ο Σπαχίου (σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα).

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr