Προβλήματα υγείας του Βλαντίμιρ Πούτιν;




Νοέμβριος 14, 2012.

Μόσχα.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ,  εν μέσω εικασιών, ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο  αρχηγός του ρωσικού κράτους τον τελευταίο καιρό , τον ανάγκασαν να αναβάλλει ή να ακυρώσει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και τον καιρό αυτόν πέρασε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του,  σε κατοικία του στην περιοχή της Μόσχας, λόγω ενός περίπλοκου  αθλητικού τραυματισμού.


Το Κρεμλίνο επιμένει ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα του προέδρου.
Μιλώντας στα φιλανδικά μέσα ενημέρωσης, πριν από την επίσκεψη την οποία πραγματοποιεί στο Ελσίνκι, ο Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε ότι είχε ενοχλήσεις ο Πούτιν από έναν παλιό τραυματισμό, από αθλητικές δραστηριότητες,  χωρίς ωστόσο να προβεί σε λεπτομέρειες.

«Δεν υπάρχει τίποτε το σοβαρό. Κάθε ένας από εμάς έχει διάφορους πόνους στο σώμα του και πρέπει να τους προσέξει. Ο Πούτιν είναι δραστήριος και αυτό έχει σημασία» είπε ο Μεντβέντεφ.

Το θέμα της υγείας του  60χρονου προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε ‘ανάψει’ στα φόρουμ χωρών της Ασίας τον παρελθόντα Σεπτέμβριο, αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr