Η Ρωσία σχεδιάζει υπεροπλία του μέλλοντος



Νοέμβριος 26, 2012.

Μόσχα.

Η Ρωσία επί περίπου δύο χρόνια, δραστηριοποιείται στο έργο ενός πυρηνικού ταχύπλοου σκάφους, βαρέως τύπου, που θα αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εθνικής ασφάλειας της χώρας από τη Θάλασσα, σύμφωνα με πηγή της στρατιωτικο-βιομηχανικής επιτροπής της ρωσικής κυβέρνησης, όπως δημοσιεύει το Ιτάρ Τας.

«Το ρωσικό ναυτικό χρειάζεται έναν φορέα –καταδρομικό που να ανάγεται στο μέλλον και να είναι εμπρός από την εποχή των τελευταίων δεκαετιών, και φυσικά, όχι ανάλογα με τα σύγχρονα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ ή άλλων χωρών", είπε η πηγή.

«Η κύρια απαίτηση από το σκάφος αυτό είναι να ενεργεί κατά των απειλών στο διάστημα, στον αέρα, στο νερό, στη γη και υπό της θάλασσας χώρο», δήλωσε  η ίδια ροή πληροφοριών.

«Το αεροσκάφος πρέπει να συνδυάζει  τις λειτουργίες μια κοινής διαχείρισης πλοίου  (το προσωπικό, δηλαδή , ενός  σκάφους) αλλά με ισχυρή δυναμική και όχι μόνο ως αερομεταφορέας».

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr