Ερντογάν: Ο Άσαντ άρχισε να χρησιμοποιεί πυραύλους Σκούντ



Δεκέμβριος 29, 2012.

Άγκυρα.

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στην επαρχία Σανλιούρφα για ένα διήμερο με τη σύζυγό του και την κόρη του καθώς και επτά υπουργούς του.


Ο Ερντογάν σε ομιλία του, προς τα στελέχη του κόμματος του,  δήλωσε ότι «στη  Συρία επί δύο χρόνια συνεχίζεται η αιματοχυσία και τώρα μέσα στην σκληρή αυτή διαδικασία, η εξουσία της Συρίας απεγνωσμένη άρχισε να χρησιμοποιεί τους πυραύλους Σκούντ,  πλησιάζει το τέλος της».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν είναι έγκλημα τα κορίτσια στο σχολείο  που δεν φοράνε τη μαντίλα, όπως ισχυρίζονται οι ιμάμηδες. Έγκλημα είναι αυτοί που έχουν μολότοφ, πέτρες και ραβδιά στα χέρια είπε ο Ερντογάν.

Αναφερόμενος στα μέλη  του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος είπε ότι πρέπει να σιγήσουν τα όπλα για να έρθει το τέλος της τρομοκρατίας. Είπε ότι οι Κούρδοι και οι Τούρκοι είναι αδέλφια και ότι η τρομοκρατική οργάνωση βάζει τοίχο ανάμεσά τους. «Μεταξύ των αδελφών,  των οικογενειών, μέσα σε αυτήν τη χώρα μπαίνει ο διαχωρισμός. Ας μην αφήσουμε αυτόν τον τοίχο να μπει ανάμεσά μας», είπε ο Ερντογάν.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr