Συνάντηση Ιρσέν Κιουτσιούκ με Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη




Δεκέμβριος 31, 2012.

Ο λεγόμενος πρωθυπουργός του Ψευδοκράτους, Ιρσέν Κιουτσιούκ, έφθασε σήμερα  στις 13:00 στην Κωνσταντινούπολη,  μετά από πρόσκληση  του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Ο Κιουτσιούκ είχε συνάντηση με τον Τούρκο πρωθυπουργό στο Παλάτι του Ντολμαμπαχτσέ στις 17:00 και μετά την ολοκλήρωση των επαφών θα αναχωρήσει στις 21:30 για τα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Ο Ιρσέν Κιουτσιούκ πριν τη συνάντησή του με τον Ερντογάν είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι θα συζητήσουν το νέο οικονομικό πρόγραμμα  της τριετίας 2013-2015 και τις επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στη διάρκεια των ετών αυτών, οι οποίες ανέρχονται στα 3,3 δις τουρκικές λίρες.

Τόνισε ότι κατά τα τελευταία χρόνια έχουν ολοκληρωθεί περίπου το 90 τοις εκατό των υποδομών του Ψευδοκράτους, ενώ οι μελέτες συνεχίζονται με την ‘πατρίδα’.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ πολλές φορές στη διάρκεια του 2012 με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να συζητήσουμε για τα οικονομικά θέματα καθώς και τα θέματα των έργων της ύδρευσης αλλά το κύριο θέμα ήταν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από την Τουρκία», είπε ο Κιουτσιούκ.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr