«Μυστικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τους αντάρτες στη Συρία ετοιμάζουν προβοκάτσια»


 Η ρωσική αντικατασκοπεία επισημαίνει για ενδεχόμενη προβοκάτσια  από τις δυτικές χώρες

Ιανουάριος 11, 2013.

Μόσχα.

Μέρη των συμμάχων της ένοπλης αντιπολίτευσης της Συρίας, προσπαθούν να οργανώσουν μία πρόκληση με τη χρήση ατόμων με σλαβική εμφάνιση ώστε να δυσφημήσουν τη Ρωσία που είναι ο βασικός διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις, ανέφερε στρατιωτική-διπλωματική πηγή προς δημοσιογράφο του ρωσικού πρακτορείου Ίντερφαξ.


Σύμφωνα με τις απόψεις της πηγής αυτής, οι εκπρόσωποι των φορέων που ενδιαφέρονται για την ανατροπή του συριακού καθεστώτος, προσέλαβαν σήμερα ανθρώπους με σλαβική εμφάνιση – πολίτες της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας- ώστε να παίξουν το ρόλο του «μισθοφόρου Ρώσου» που αγωνίζεται στο πλευρό του προέδρου Άσαντ και οι οποίοι, δήθεν,  συνελήφθησαν και είναι αιχμάλωτοι των μαχητών του Ελεύθερου Στρατού της Συρίας.

Οι ‘μισθοφόροι’ θα εμφανιστούν ως ‘αποδεικτικό στοιχείο’ στα τηλεοπτικά κανάλια στα οποία θα ειπωθεί ότι «οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες αποβιβάστηκαν στη Συρία από τα ρωσικά αποβατικά πλοία και έχουν ειδική αποστολή τη στήριξη του καθεστώτος της Συρίας από τη Ρωσία, αναφέρει το δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr