Πρωθυπουργός Βουλγαρίας: Το περιστατικό με τον Αχμέτ Ντογκάν ενισχύει το κόμμα του



«Ο Αχμέτ Ντογκάν χρησιμοποιεί ρητορική μίσους»

Ιανουάριος 20, 2013.

«Ο Ντογκάν έχει ρητορική μίσους. Όταν κερδίσαμε τις εκλογές, μας έδωσε διάρκεια ζωής ένα με δύο χρόνια. Ο Στάνιφερ είχε δηλώσει ότι δεν θα πέσουμε ειρηνικά και κάλεσε να μην αναγνωριστούν τα αποτέλεσμα των εκλογών».

Αυτό δήλωσε  ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ σε ερώτηση για την έκφραση του Αχμέτ Ντογκάν ότι η διακυβέρνηση του GERB, είναι δικτατορική.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει σχέση ανάμεσα στην αποχώρηση του Αχμέτ Ντογκάν ( από την προεδρία του τουρκικού κόμματος της Βουλγαρίας) και στην απόπειρα δολοφονίας, ο Μπορίσοφ είπε:

« Μία τέτοια εικασία κυκλοφόρησε από ορισμένα πολιτικά κόμματα που  τα συνέδεσαν  σε ένα τέτοιο σενάριο. Επειδή, πραγματικά, «αγιοποιήθηκε» το κόμμα αυτό του DPS για το μέλλον και θα το βοηθήσει στην επόμενη εκλογική διαδικασία», είπε ο Μπορίσοφ.

«Κάθε κόμμα αναζητά τους δικούς του τρόπους για να συσπειρώσει τους  ψηφοφόρους προς όφελός του. Είμαι όπως πεπεισμένος ότι ο τεράστιος όγκος των Βουλγάρων πολιτών θα εκτιμήσει το GERB έναντι των αντιπάλων μας, γιατί υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των Βουλγάρων πολιτών», είπε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr