«Μεγάλη χειρονομία της Τουρκίας στους Έλληνες κολυμβητές της Ορεστιάδας»



Ιανουάριος 13, 2013.

Λόγω της οικονομικής κρίσης η πισίνα της Ορεστιάδας στην οποία αθλούνται οι κολυμβητές του συλλόγου «Νηρέας», όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Οδυσσέας Ρετσίδης, θα είναι κλειστή τον χειμώνα.


Οι Έλληνες αποφάσισαν  να αθλούνται στην πισίνα του Σουλτάν Μεχμέτ του Πορθητή,  στην Αδριανούπολη- Edirne,  που απέχει 20 χιλιόμετρα  από την ελληνική πόλη.

Περίπου έναν μήνα θα μπορεί να εκπαιδεύεται η ομάδα του Νηρέα στην πισίνα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση της  τουρκικής Υπηρεσίας Νεολαίας και Αθλητισμού της Αδριανούπολης και συγκεκριμένα τα Σαββατοκύριακα, μεταξύ των ωρών 13:00 και 15:00, στην κλειστή πισίνα  της πόλης.

Έτσι ανταποκρινόμενοι θετικά οι Έλληνες κολυμβητές, αυτό το Σαββατοκύριακο ήρθαν στην κλειστή πισίνα του Σουλτάνου Μεχμέτ του Πορθητή για κολύμβηση.


(Σύμφωνα με πληροφορίες, η πισίνα της Ορεστιάδας δεν λειτουργεί τη χειμερινή περίοδο λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης)

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr