Σκόπια: Ειρηνική διαδήλωση κατά του καθεστώτος Γκρούεφσκι




«Αντίσταση κατά του καθεστώτος», γράφει στο πανό

Ιανουάριος 27, 2013

Με το σύνθημα «Αντίσταση κατά του κομματικού-αστυνομικού καθεστώτος», η «Συμμαχία για το Μέλλον» πραγματοποίησε σήμερα στα Σκόπια ειρηνική διαδήλωση.


Η πορεία διαμαρτυρίας διοργανώθηκε από το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας του κράτους και κατέληξε μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών.

«Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για τα γεγονότα της «Μαύρης Δευτέρας», τη βίαια αναστολή της Δημοκρατίας στη χώρα και αρνείται να δείξει την πίστη της στη δημοκρατική αποκατάσταση. Λόγω αυτού, το κίνημα της αντίστασης γίνεται ολοένα και πιο ισχυρότερο», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Αντρέι Πέτροφ.

Σήμερα αποκλείστηκαν δρόμοι και διασταυρώσεις στην πρωτεύουσα και σε άλλες πόλεις και όπως ανακοινώθηκε από την αντιπολίτευση αυτή η μορφή της αντίστασης θα συνεχιστεί  κατά την επόμενη περίοδο, γράφει το σλαβικό κείμενο.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr