Ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ χαιρετίζει την ιδέα του Štefan Füle για τριμερή συνάντηση



Ιανουάριος 16, 2013.

Σκόπια.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Πόποσκι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ιδέα του Επιτρόπου της Διεύρυνσης της ΕΕ, Στέφαν Φούλε, για τριμερή συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, γράφει το σκοπιανό Κάπιταλ στην ηλεκτρονική έκδοσή του.


«Δεν είναι ασυνήθιστο στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διαδικασιών ολοκλήρωσης η διοργάνωση συναντήσεων μεταξύ των εκπροσώπων των κρατών μελών και των εκπροσώπων των υποψηφίων χωρών. Σε κάθε περίπτωση, για εμάς, είναι ευπρόσδεκτη. Είμαστε πάντα ανοιχτοί, έτσι δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Νομίζω ότι είναι μια καλή πρωτοβουλία σε ένα θετικό πλαίσιο και νομίζω ότι μπορεί να συμβάλει στην περαιτέρω οικοδόμηση των σχέσεων μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

Αυτό ήταν το σχόλιο του Νίκολα Πόποσκι σχετικά με τις πρόσφατες αναφορές του Επιτρόπου Στέφαν Φούλε για επιστολή που έστειλε προς τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, στην οποία ζητείται τριμερής συνάντηση, γράφει το δημοσίευμα.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr