Αλβανία: Διαμαρτυρία μελών της Κούκεζι έξω από τα γραφεία του Σπύρου Ξέρα



Φεβρουάριος 22, 2013.Video

Η Συμμαχία Κούκεζι- ΑΚ, [Αλεάνσα Κούκεζί]  πραγματοποίησε διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά του υπουργού Σπύρου Ξέρα, κατηγορώντας τον, ότι «ασκεί δραστηριότητα αντι-αλβανική με τους Ναζιστές της «Χρυσής Αυγής», καθώς πληρώνει επί χρόνια έναν σύμβουλό της».


Οι ακτιβιστές της Κούκεζι –γράφει το δημοσίευμα- τοποθέτησαν στην περίφραξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, το έμβλημα των Ναζί σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο ακτιβιστής της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» , Thanas Kosta, συνελήφθη από την αστυνομία που σύμφωνα με την ΑΚ «έδειξε ότι εξυπηρετεί καλύτερα τους νέο-ναζιστές της «Χρυσής Αυγής» από ό, τι το αλβανικό έθνος».

«Η Κούκεζι είναι σήμερα εδώ για να διαμαρτυρηθεί κατά του προδότη Σπύρου Ξέρα και του συμβούλου των ναζιστών, ο οποίος πληρώνεται από τους φόρους των Αλβανών και είναι εναντίον των Αλβανών που εργάζονται νυχθημερόν», είπε ο εκπρόσωπος του ΑΚ, Augent Xhaferaj που πρόσθεσε:

«Ο Σπύρος Ξέρας, ο υπάλληλος του καθεστώτος του Σαλί Μπερίσα, παραμένει ξεδιάντροπα σιωπηλός και ενεργεί ως προδότης σε νομικά κατακριτέες πράξεις χρηματοδότησης οργανώσεων που δραστηριοποιούνται κατά της Αλβανίας και των Αλβανών, που έχουν ως κύριο στόχο την αποσταθεροποίηση της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

»Ο προδότης Σπύρος Ξέρας θα πρέπει να διερευνηθεί ποινικά από τον Γενικό Εισαγγελέα, αφού κατέβαλε και συνεχίζει να καταβάλει στον Θεοφάνη Καλυβιώτη, ως προσωπικό του σύμβουλο, ενώ ο Καλυβιώτης συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε διαμαρτυρία για την ανεξαρτησία της λεγόμενης «Βορείου Ηπείρου.

»Αυτή η κυβέρνηση έχει υποβαθμιστεί και σήμερα που μιλάμε συμβαδίζει με τους Ναζιστές της «Χρυσής Αυγής» καθώς εργάζονται στα γραφεία του αλβανικού υπουργείου Εργασίας», σημειώνει το δημοσίευμα του ‘Τέμα’.

--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr