«Οι εκπρόσωποι της Χαμάς έφυγαν από τη Βουλγαρία»


www.echedoros-a.gr

Φεβρουάριος 15, 2013.

Σόφια.

Με αυξημένη την αστυνομική παρουσία στο αεροδρόμιο της Σόφιας, οι εκπρόσωποι των Παλαιστινίων της «Χαμάς» επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνο το οποίο απογειώθηκε με προορισμό εκτός Βουλγαρίας , σημειώνει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους.


Οι εκπρόσωποι της ‘Χαμάς’ οι οποίοι επισκέφθηκαν, ιδιωτικά, τη χώρα, αναχώρησαν στις 10 η ώρα.

Το Ισραήλ είχε εκφράσει μια πολύ επιφυλακτική στάση απέναντι στην επίσκεψη  της αντιπροσωπείας της παλαιστινιακής ομάδας της «Χαμάς» στη Βουλγαρία.

«Ερευνούμε το θέμα να διαπιστώσουμε τις ακριβείς συνθήκες που περιβάλλουν την επίσκεψη, Προτιμούμε να μην προβούμε σε περαιτέρω σχόλια σε αυτό το στάδιο. Εμπιστευόμαστε τον τρόπο που οι βουλγαρικές αρχές θα ασχοληθούν με το θέμα αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής πρεσβείας.

Η ισραηλινή διπλωματική αποστολή υπενθύμισε ότι  η «Χαμάς» αναγνωρίζεται από την Ευρωπαïκή Ένωση ως τρομοκρατική οργάνωση, σημειώνει η βουλγαρική ‘Τρουντ’.

Οι εκπρόσωποι της οργάνωσης ‘Χαμάς’ που επισκέφθηκε τη Βουλγαρία, εισήλθε στη χώρα με βουλγαρική βίζα, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών.


--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr