Σερβία: Ο Ντάτσιτς στις Ηνωμένες Πολιτείες θα παρακολουθήσει την πρωινή προσευχή



Φεβρουάριος 6, 2013.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς μετέβη χθες για μια διήμερη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα συναντηθεί με ανώτερους αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ και θα παρακολουθήσει την παραδοσιακή πρωινή προσευχή που φιλοξενείται από τον πρόεδρο  Μπαράκ Ομπάμα.


Ο Ντάτσιτς βρίσκεται από την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών Ουίλιαμ Μπερνς και θα συναντηθεί με τους διεθυντές του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) και τον οργανισμό για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.

Παραδοσιακά, η Εθνική πρωινή Προσευχή στην Ουάσιγκτον φιλοξενείται στο «HLTON» από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, μαζί με την Σύγκλητο και τους κορυφαίους πολιτικούς και στρατιωτικούς εκπροσώπους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την πρώτη Πέμπτη του Φεβρουαρίου, υπολογίζεται ότι θα συγκεντρωθούν  περισσότεροι από 3.500 προσκεκλημένοι  από όλον τον κόσμο.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr