Σκόπια: Νέος αλβανικός πολιτικός φορέας



Μάρτιος 28, 2013.

«Αλβανική Επιλογή για τα Σκόπια»- DSHM,  είναι το όνομα του νέου κόμματος των Αλβανών που ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στην πρωτεύουσα του κράτους των Σκοπίων.


Στη συνέντευξη Τύπου, το κοινό ενημερώθηκε ότι το νέο κόμμα είναι της αλβανικής διασποράς και ο εκπρόσωπος της στα Σκόπια, είναι ο Μπεσίμ Χόντα.

Μέλη του κόμματος αυτού ενημέρωσαν  τους πολίτες του κράτους των Σκοπίων, αφού επισκέφθηκαν όλες τις πόλεις για να καταγράψουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους, αναφέρει το δημοσίευμα.

«Θα επιδιώξουμε στις συναντήσεις μας να δημιουργήσουμε μια κοινή πλατφόρμα για να παρουσιαστούν οι ανάγκες και τα αιτήματα των Αλβανών. Εάν  γίνει αποδεκτό αυτό, τότε όλοι μαζί θα παρουσιάσουμε τις πραγματικές απαιτήσεις των Αλβανών και ιδιαίτερα,  το πώς αισθάνονται μέσα στο σκοπιανό κράτος. Διαφορετικά θα υποδείξουμε στους πολίτες πως πρέπει να αγωνισθούν για το δικό τους συμφέρον», είπε ο Χόντα.

Πρόσθεσε ακόμη ότι οι  απόδημοι Αλβανοί των Σκοπίων δεν είναι ικανοποιημένοι με τους εκλεγέντες βουλευτές της διασποράς, γιατί σε αυτούς υπάρχει μόνο ένας Αλβανός.

[ Το νέο αυτό αλβανικό κόμμα στην ιστοσελίδα του, παρουσιάζει χάρτες με τη Μεγάλη Αλβανία όπως ο παρακάτω]


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr