«Σλαβικό σχέδιο παρακολούθησης των αλβανών ψηφοφόρων»



Μάρτιος 20, 2013.

Σλαβικά κόμματα  έχουν ετοιμάσει ένα σχέδιο για την παρακολούθηση των εκλογών την 24η Μαρτίου, σε περιοχές που θεωρούνται ‘καυτές’, ειδικά εκεί που υπάρχουν πολλοί Αλβανοί, όπως είναι  το Κίτσεβο και η Στρούγκα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη εκπονηθεί  χάρτες κατανομής των εκλογικών κέντρων  όπου υπάρχει έντονη αλβανική παρουσία και έχουν τοποθετηθεί μόνιτορ για την λεπτομερή παρακολούθηση της ψηφοφορίας, κατά την ημέρα των εκλογών της 24ης Μαρτίου.

«Έχουν τοποθετηθεί μόνιτορ για να παρακολουθούμε λεπτομερώς τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ώστε να αποκλεισθεί κάθε χειραγώγηση ή παρατυπία,  κατά την ημέρα των εκλογών σε περιοχές που θεωρούνται προβληματικές» διευκρίνισε ένας υπάλληλος από το σλαβικό κόμμα VMRO-DPMNE σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου ΙΝΑ.

Τα σλαβικά κόμματα έχουν ζητήσει την προσθήκη μεγάλου αριθμού οθονών σε εκλογικούς τομείς όπως είναι το Κίτσεβο, η Στρούγκα, το Τέτοβο και το Γκόστιβαρ.
Ωστόσο στενότερη παρακολούθηση και περισσότερο λεπτομερής θα εκεί όπου τα αλβανικά κόμματα έχουν μεγάλη δύναμη όπως είναι το Τέτοβο και το Γκόστιβαρ, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr