Κωνσταντινούπολη: Επιχείρηση κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C



Απρίλιος 3, 2013.

Αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη στη νέα περιοχή της Κωνσταντινούπολης, Sultangazi κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης  DHKP-C. Στη διάρκεια της επιχείρησης μια ομάδα επιτέθηκε κατά των αστυνομικών με πέτρες. 


Η τουρκική αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να διαλύσει την ομάδα, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η αστυνομική επιχείρηση διοργανώθηκε από την αντι-τρομοκρατική υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κωνσταντινούπολης κατόπιν πληροφοριών για στέκι της τρομοκρατικής ομάδας στην συνοικία Γκάζι επί της οδού Fevzi Çakmak.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν όπλα και εκρηκτικά, ενώ συγχρόνως έγινε επίθεση από ομάδα νεαρών στους ένστολους με πέτρες- όπως αναφέρει το δημοσίευμα- με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας Τούρκος αστυνομικός στο κεφάλι και ένας άλλος στο χέρι. Οι τραυματισθέντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο. 

Στην περιοχή ρίχτηκαν  αρκετά δακρυγόνα και εξελίχθηκε ένα άγριο κυνηγητό μεταξύ της ομάδας και των αστυνομικών δυνάμεων, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr