Συρία: «Σε 48 ώρες οι Αμερικάνοι θα κάνουν ό, τι δεν κατάφεραν οι αντάρτες σε δύο χρόνια»


Η πηγή λέει ότι θα απογειωθούν από τις ΗΠΑ και B-52 για να βομβαρδίσουν τη Συρία

Σεπτέμβριος 6, 2013.

Το τηλεοπτικό κανάλι ABC διακοίνωσε ένα μήνυμα που λέει ότι η κλίμακα της επίθεσης των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη με βάση τις επίσημες δηλώσεις.


Ο Τζόναθαν Καρλ, ανταποκριτής του καναλιού, που συνοδεύει τον πρόεδρο κατά την επίσκεψή του στην Αγία Πετρούπολη, είπε ότι ο Ομπάμα είχε συνάντηση με τον Πούτιν «ακριβώς 17 δευτερόλεπτα».

Ο Κάρλ λέει:

«Όπως έγινε γνωστό από το ABC, ο πρόεδρος για την ομάδα εθνικής ασφάλειας ετοιμάζει ένα πολύ σημαντικό στρατιωτικό κτύπημα, από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς υποθέτουν. Η αεροπορική εκστρατεία θα διαρκέσει δύο ημέρες. Δυνητικά μιλάμε για χρήση βομβών και πυραύλων μεγάλων βεληνεκούς που θα ξεκινήσουν από βομβαρδιστικά B-2 και B-52, τα οποία θα απογειωθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή η επίθεση θα συνδυαστεί με τις συνεχείς επιθέσεις από πυραύλους Tomahawk,  που θα εκτοξευθούν από τα τέσσερα αντιτορπιλικά στης ανατολικής Μεσογείου.
Αυτά τα πλοία είναι φορτωμένα με 200 πυραύλους και σύμφωνα με το σχέδιο, σχεδόν όλοι θα ριχτούν.

Ένας κορυφαίος ηγέτες στον τομέα της εθνικής ασφάλειας, σε συνομιλία που είχε με τον ανταποκριτή του ABC, το χτύπημα που θα γίνει μέσα σε 48 ώρες, οι ζημιές που θα πάθουν οι δυνάμεις του Άσαντ θα ξεπεράσουν αυτές που οι αντάρτες προσπαθούν επί δύο χρόνια του εμφυλίου πολέμου. Αυτό είναι κάτι επιπλέον, από αυτό που ο Ομπάμα άφησε να εννοηθεί πριν από λίγες ημέρες», γράφει η πηγή.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr