Σκόπια: «Οι συλλήψεις των ‘κατασκόπων’ έγιναν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες»


Σεπτέμβριος 22, 2013.

"Η θεαματική δράση  της «κατασκοπείας», προορίζεται μόνο για να δημιουργήσει φόβο στους πολίτες της χώρας".


Αυτό είπε ο πρόεδρος του κόμματος  ‘Αξιοπρέπεια’ (достоинството) Στόγιαν Άνγκελοφ, σχολιάζοντας τις συλλήψεις  των 17 ατόμων που έγινα πριν από λίγες ημέρες με την υποψία της κατασκοπείας.

Ο Άνγκελοφ, ο οποίος υπηρέτησε  επτά χρόνια στους «Τίγρεις» (σημ. ειδικές δυνάμεις) θεωρεί ότι δεν υπήρχε υπόβαθρο για αυτές τις συλλήψεις.

«Σας λέω κατηγορηματικά, ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος για αυτές τις συλλήψεις. Αυτό που γίνεται είναι κατάχρηση των ειδικών δυνάμεων για να εμφυτευθεί φόβος μεταξύ των πολιτών» (που επισκέπτονται γειτονικές χώρες).

Στο μεταξύ η αστυνομία  ανακοίνωσε ότι έχει εκδώσει το Σάββατο διεθνές ένταλμα σύλληψης για τους τρεις υπόπτους της υπόθεση ‘Spiuni’, μεταξύ των οποίων είναι και ο δημοσιογράφος Ζόραν Μποζινόβσκι, γνωστός  για τα δημοσιεύματά του για «το έγκλημα και η διαφθορά που διαπράττουν οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης», σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr