«Έρχονται 500 χιλιάδες Άραβες για τον εξισλαμισμό της Βοσνίας»


Νοέμβριος 1, 2013

Μπάνια Λούκα.

«Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Β-Ε),  εργάζονται, συνεχώς,  για τον εξισλαμισμό της κοινωνίας. Υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες για μαζικές μεταναστεύσεις από τον αραβικό κόσμο. Έρχονται 300 έως 500 χιλιάδες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πληθυσμιακά δεδομένα. Υπάρχει ένα μελετημένο σχέδιο και η Βοσνία θα κατακλυσθεί από μάζες του αραβικού κόσμου»

Τα παραπάνω δήλωσε στη σερβική ‘Blic’ ο Μίλοραντ Ντόντικ, πρόεδρος της σερβικής δημοκρατίας στη Βοσνία.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο εξισλαμισμός επιδιώκεται από τον πρόεδρο της Β-Ε, Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς.

«Μόνο το Κουβέιτ πληρώνει 30.000 διαμερίσματα στο Σεράγεβο για να μείνουν 100.000 άτομα», δήλωσε ο Ντόντικ. Συμπλήρωσε ότι  δεν εξεπλάγη από τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού που ανέφερε ότι «το Κοσσυφοπέδιο είναι Τουρκία».

«Όταν είχε έρθει στο Σεράγεβο είχε πει τότε ότι «το Σεράγεβο είναι Τουρκία και Τουρκία είναι το Σεράγεβο». Το είχα αναφέρει στην πρώην σερβική ηγεσία, ούτε μου έδωσαν σημασία. Τώρα τα πάντα αποκαλύπτονται. Δεν υπήρξε καμία κατανόηση μέχρι πρόσφατα από τη Σερβία», είπε ο πρόεδρος των Σέρβων της Βοσνίας.

Ο Ντόντικ είπε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον  Αλεξάνταρ Βούτσιτς, αναπληρωτή πρωθυπουργό της σερβικής κυβέρνησης.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr