Σεξουαλικό όργιο Ηγουμένου στη Βουλγαρία

 (Φωτό από την mail on Line)


Φεβρουάριος 24, 2014.

Ο Επίσκοπος Μπόρις, ο οποίος ήταν ηγούμενος της Μονής Μπασκόφσκι- τη δεύτερη μεγαλύτερη μονή στη Βουλγαρία, απομακρύνθηκε από τη θέση του,  μετά από τη δημοσίευση ενός βίντεο στο οποίο εμπλέκεται ως πρωταγωνιστής σε όργιο με τέσσερις γυναίκες, αναφέρει το βουλγαρικό Φόκους.


Ο Επίσκοπος Μπόρις κηρύχθηκε ένοχος από την Ιερά Σύνοδο για την πράξη του αυτή, μια πράξη που δεν είναι αντάξια της θέσης του.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο τελευταίο σκάνδαλο που συγκλονίζει τη βουλγαρική εκκλησία, σύμφωνα με σφυγμομέτρηση του 80% των Βούλγαρων πολιτών, μετά από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις ότι 11 μέλη της Ιεράς Συνόδου της Βουλγαρικής Εκκλησίας ήταν ενεργά μέλη- πράκτορες της Κρατικής Ασφάλειας επί κομμουνιστικού καθεστώτος.

Το βυζαντινό μοναστήρι "Μπασκόφσκι" το οποίο απέχει 117 χιλιόμετρα από τη βουλγαρική πρωτεύουσα χτίστηκε επί βυζαντινής αυτοκρατορίας το 1087.

Ο επίσκοπος Μπόρις ήταν γνωστός για τις προτιμήσεις του στα ακριβά αυτοκίνητα, στις όμορφες γυναίκες και στα καλά κρασιά...

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr