Σκόπια: Προεκλογική καμπάνια Γκρούεφσκι σε Αλβανούς ψηφοφόρους


Απρίλιος 19, 2014

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι,  κατά την προεκλογική περίοδο απευθύνεται όχι μόνο στους Σλάβους του νοτιοσλαβικού κράτους,όπως παλαιότερα,  αλλά και στους Αλβανούς ψηφοφόρους, αφού σύμφωνα με αλβανικό πόρταλ έχει ετοιμάσει  ένα τηλεοπτικό σποτ  10 λεπτών, που απευθύνεται αποκλειστικά στους Αλβανούς.


Στο μικρής διάρκειας  βίντεο, που έχει υπότιτλους στην αλβανική γλώσσα,  υπεραμύνεται των έργων που έχει η κυβέρνησή του στους αλβανικούς οικισμούς στη χώρα και υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα έργα είναι του κόμματός του, VMRO-DPMNE.

Τονίζει, ακόμη, η κακή εικόνα που προσπαθούν να  δημιουργήσουν οι ηγέτες της αλβανικής μειονότητας, το πράττουν για να δικαιολογήσουν  τις πολιτικές αποτυχίες τους.

Στόχος του Γκρούεφσκι  είναι αύξηση της δύναμης του κόμματός του από το αλβανικό στοιχείο, προκειμένου να αποκτήσει τον αριθμό εκείνων των βουλευτών που θα του δώσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr