“Bild”: Κύριε Ερντογάν δεν είστε ευπρόσδεκτος στη Γερμανία!


«Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ!», γράφει το δημοσίευμα
Μάιος 24, 2014.
Η γερμανική  καυστική εφημερίδα Bild με σημερινό δημοσίευμα της απευθύνεται στον Τούρκο πρωθυπουργό, προβαίνοντας σε μια μικρή ανασκόπηση των τελευταίων γεγονότων στην Τουρκία και καταλήγει στον τίτλο ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Γερμανία.


Γράφει η Bild: Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (60 ετών) ήρθε από νωρίς το απόγευμα για μια σύντομη επίσκεψη στο Lanxess Arena, για να μιλήσει ενώπιον σε περίπου 18 χιλιάδες ακροατές. Αναμένονται, επίσης και 30 χιλιάδες διαδηλωτές που επιδιώκουν να περάσουν μέσα από το κέντρο της Κολωνίας.
Η εφημερίδα θα σημειώσει ότι ήρθε πάλι εδώ για να προκαλέσει, όπως το Φεβρουάριο στο Βερολίνο που είπε «να είστε υπερήφανοι για τη γλώσσα σας, τη σημαία σας, τον πολιτισμό μας» και φυσικά τίποτε για τη Γερμανία.

Ή είχε πει στην Κολωνία το 2008 « Η αφομοίωση είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Η Γερμανία κ. Ερντογάν, είναι μια ελεύθερη χώρα- σημειώνει η εφημερίδα- όπου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μιλάει ανοικτά τη γλώσσα του και να φοράει ότι θέλει.

Αλλά,
Εσείς δεν κλαίτε για το ατύχημα στα ορυχεία στο Soma που υπήρξαν πάνω από 301 νεκροί, απλά σηκώσατε τον ώμο σας  και είπατε: «Αυτά συμβαίνουν στα ορυχεία»

Κλειδώσατε τις πλατφόρμες του διαδικτύου Youtube και Twitter επειδή  ο λαός σας θα  είχε τη δυνατότητα να εκφρασθεί ελεύθερα.

Δεν απαντήσατε στις καταγγελίες για διαφθορά εναντίον της οικογένειά σας, καθώς εκατοντάδες αστυνομικοί και εισαγγελείς ξηλώθηκαν από τις θέσεις τους, κλείσατε, επίσης, τους επικριτικούς δημοσιογράφους στη φυλακή.

Θέλετε να υπαγορεύσετε στις γυναίκες πόσα παιδιά θα κάνουν.

Θέλετε να απαγορεύσετε στους φοιτητές  να είναι άρρενες και θήλεις μαζί.

 Θέλετε να απαγορεύσετε τα ερωτευμένα ζευγάρια να κρατούνται από το χέρι στο πάρκο.

Χτυπήσατε με κλομπ της αστυνομίας τους νέους που πήγαν να διαδηλώσουν στην πλατεία Taksim, στην Κωνσταντινούπολη. Αποκαλέσατε τους διαδηλωτές ‘όχλο’.

Ξεσηκωθήκατε εναντίον του Προέδρου μας, Joachim Gauck, επειδή είχε εκφράσει την ανησυχία του για την κατάσταση της τουρκικής δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία.

Πολιτικούς σαν και εσάς δεν έχουμε, εδώ στη Γερμανία!

Είμαστε μια δημοκρατική χώρα, φιλελεύθερη, διαφορετική χώρα.

Εδώ οι νόμοι ισχύουν και για τους πολιτικούς.

Οι δικές μας οι γυναίκες τρέχουν ελεύθερα τόπλες στο δρόμο. Μπορεί ο καθένας να πει τη γνώμη του, ακόμη και αν είναι βλακεία.

Πείτε απόψε, αυτό που θέλετε κ. Ερντογάν, αλλά δεν είστε ευπρόσδεκτος.
Bild
--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr