Απογοητευμένοι οι Ρώσοι από την τραβεστί της Eurovision


Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ομιλεί για απόρριψη του
χριστιανισμού στην Ευρώπη


Μάιος 14, 2014.

Ρώσοι βουλευτές έχουν προτείνει τη δημιουργία της δικής τους εκδοχής για το «Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision», μετά τη νίκη της αυστριακής τραβεστί Konchita Vurst, καθώς ξεκίνησε μια χιονοστιβάδα διαμαρτυριών στην εν λόγω χώρα.


Ο βουλευτής Βαλερί Ρασκίν προέτρεψε τη Ρωσία να εγκαταλείψει τους διαγωνισμούς αυτούς και να διεξάγει παράλληλο μουσικό διαγωνισμό που θα ονομασθεί «Φωνή της Ευρασίας».

Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ήταν η τελευταία σταγόνα στο ποτήρι. Πρέπει να εγκαταλείψουμε αυτό το διαγωνισμό, δεν αντέχουμε πια σε αυτήν την τρέλα», δήλωσε ο Ρασκίν. «Δεν τους αρέσουν τα κορίτσια μας γιατί δεν έχουν ...γένια. Δεν τους αρέσουν τα τραγούδια μας», είπε ο βουλευτής Ολέγκ Νίλοφ από τη Δίκαιη Ρωσία.

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, εκτιμά ότι η νίκη της τραβεστί στη Γιουροβίζιον είναι «ακόμη ένα βήμα προς την απόρριψη της χριστιανικής ταυτότητας του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

Στο ρωσικό διαδίκτυο έχουν αναρτήσει αφρούς ξυρίσματος που εγγυώνται καλό  ...ξύρισμα στην Κοντσίτα... ενώ δεν λείπουν και καλλιτέχνες που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς την τραβεστί της Αυστρίας.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr