Συρία: Η ένοπλη αντιπολίτευση ζητά βοήθεια για την καταπολέμηση των ισλαμιστών του ΙΚΙΛ


"Οι μαχητές του ΙΚΙΛ διέπονται από μια κακή ιδεολογία του Ισλάμ", λένε οι ένοπλοι αντάρτες της αντιπολίτευσης στη Συρία.

Ιούλιος 3, 2014.

Βηρυτός.

Οι αντάρτες  στα βορειοανατολικά και τα ανατολικά της Συρίας έχουν ορκισθεί να καταθέσουν τα όπλα τους, εάν δεν λάβουν (εξωτερική) βοήθεια για την καταπολέμηση της Αλ Κάιντα και συγκεκριμένα του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»- ΙΚΙΛ,  αφού οι ισλαμιστές έχουν παραταχθεί και σκοπεύουν να τους εξουδετερώσουν, όσους από αυτούς,   βρίσκονται στα προάστια της Δαμασκού.


Αυτό αναφέρει το λιβανικό ‘Σταρ’ και σημειώνει ότι έντεκα ομάδες ανταρτών που δραστηριοποιούνται  στις βόρειες επαρχίες του Χαλεπίου και της Ράκας, εξέδωσαν την Τετάρτη δήλωση στην οποία ζητούν άμεση βοήθεια προς τον εθνικό συνασπισμό της αντιπολίτευσης και των ομάδων που υποστηρίζουν  τον Ελεύθερο  Συριακό Στρατό.

Οι μαχητές της ένοπλης αντιπολίτευσης στη Συρία, έδωσαν τελεσίγραφο στις ξένες δυνάμεις, ότι εάν δεν ενισχυθούν  μέσα σε μία εβδομάδα θα παραδώσουν τον οπλισμό τους προς τις αρχές του Σύρου προέδρου.



--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr