Ουκρανικός Στρατός: Η περικύκλωση του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ ολοκληρώθηκε




Αύγουστος 11, 2014.

Κίεβο.

 Ο ουκρανικός στρατός  έχει περατώσει την περικύκλωση του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ . Ορισμένες αντιδράσεις έχουν αντιμετωπισθεί και καταστράφηκαν συμμορίες της περιοχής.


Έτσι, συνεχίζεται το κλείδωμα των δυνάμεων των τρομοκρατών και η διακοπή του εφοδιασμού τους από τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης από Κέντρο Πληροφόρησης και Ασφάλειας της Ουκρανίας, σύμφωνα με το πρακτορείο UNN.

Ένα τμήμα του εδάφους που συνδέει δύο στρατηγικά σημεία είναι το πεδίο των σκληρών μαχών του ουκρανικών δυνάμεων με τους αντάρτες, σημειώνει το δημοσίευμα.
Ο ουκρανικός στρατός έχει εφαρμόσει την τεχνική των ελεύθερων σκοπευτών, οι οποίοι στην προκείμενη περίπτωση λειτούργησαν ικανοποιητικά χωρίς να υπάρξουν απώλειες ή τραυματισμοί από την πλευρά του στρατού.

Το δημοσίευμα περιγράφει  τις αντιδράσεις των αυτονομιστών της Νέας Ρωσίας, ως εξής: 

«Οι τρομοκράτες βρίσκονται σε πανικό. Κάποιοι τρέχουν μακριά από το πεδίο της μάχης, ντυμένοι με πολιτικά, χρησιμοποιώντας τους αμάχους ως ασπίδες. Αλλά δεν μπορούν να κρυφθούν.  Πρέπει να παραδοθούν, αλλιώς θα πεθάνουν».


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr