Καντίροφ σε ‘Ισλαμικό Κράτος’: Εγώ θα σας καταστρέψω!




Σεπτέμβριος 4, 2014.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, απάντησε άμεσα στις απειλές κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, από την ισλαμική ομάδα «Ισλαμικό Κράτος», η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απειλείται ο Πούτιν και ότι θα ξεκινήσουν έναν ισλαμικό πόλεμο στην Τσετσενία και τον Καύκασο, όπως σημειώνει η ρωσική  lifenews.
 
Ο Καντίροφ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να πολεμήσει κατά των εξτρεμιστών του ‘Ισλαμικού Κράτους’.
«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το παραδοσιακό Ισλάμ. Ξέρω πως κάνουν πλύση εγκεφάλου και αυτά που πράττουν δεν ανήκουν στο πραγματικό Ισλάμ.
Πουθενά στο Κοράνι δεν λέει πώς να μιλάμε και τι να κάνουμε. Το Κοράνι δεν λέει ότι στο  όνομα του Αλλάχ, πρέπει να σκοτώνουμε αθώους ανθρώπους, γυναίκες και παιδιά και να βασανίζουν τους ανθρώπους, να καταστρέφουν χωριά και πόλεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Τσετσενίας.
Γνωρίζουμε τι είναι τρομοκρατία και ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν τέτοια πράγματα και πάλι στην Δημοκρατία μας και σε όλη τη Ρωσία. Αυτοί οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι θα μας επιτεθούν, εμείς θα τους καταστρέψουμε πολύ πριν το κάνουν».
«Εμείς στον Καύκασο και γενικότερα στη Ρωσική Ομοσπονδία, δεν θέλουμε πόλεμο, δεν θέλουμε περισσότερα θύματα και συγκρούσεις. Αγαπάμε τη ζωή και θέλουμε να τη ζήσουμε. Να ζήσουν ειρηνικά όλα τα έθνη του Καυκάσου και δεν θα αφήσουμε κανέναν να φέρει τον πόλεμο», είπε ο Καντίροφ.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr