Ουκρανία: Οι αυτονομιστές του Λουγκάνσκ σχεδιάζουν και άλλες ‘δημοκρατίες’




Νοέμβριος 4, 2014.

Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, Ιγκόρ Πλοτνίσκι- Игорь Плотницкий, δήλωσε ότι ο αριθμός των ‘δημοκρατιών’ της Νέας Ρωσίας, θα αυξηθεί, σημειώνει  η ‘Ουκράνσκαγια Πράβντα’-"Украинская правда"- ‘Ουκρανική Αλήθεια’.


«Στη Νέα Ρωσία δεν θα πρέπει να υπάρχουν δύο οντότητες, αλλά θα δημιουργηθεί ένας επαρκής αριθμός (δημοκρατιών) και στη συνέχεια θα εξελιχθούν αναλόγως», είπε.

«Ο λαός θα ξυπνήσει και τότε θα δημιουργηθούν και άλλες δημοκρατίες: της Ζαπορόζσκαγια (Ζαπορόζιε), της Χερσόνσκαγια (Χέρσον), της Τσερκάσκαγια (Τσερκάσι), της Τσερνιγκόβσκαγια [περιοχές της Ουκρανίας με ρωσόφωνο πληθυσμό]. Και δεν είναι μακριά αυτή η ώρα», είπε ο Πλοτνίσκι.

Και πρόσθεσε (σύμφωνα με το δημοσίευμα):

«Αντιλαμβάνομαι  πόσο δύσκολο είναι για εσάς (Ουκρανούς), αλλά δεν γνωρίζετε πόσο σκληρό είναι και για εμάς να ζούμε έτσι. Έτσι, το Κίεβο δεν μπορεί να φαντασθεί τι τους περιμένει, επειδή δεν καταλαβαίνουν το λαό, γιατί δεν είναι κοντά του».

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr