Σκόπια: «Απάτη στην εκλογή του προέδρου της χώρας»




Δεκέμβριος 31, 2014.

Η νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας  ‘Φόκους’- «Фокус» των Σκοπίων, δημοσιεύει συνέντευξη του Στέβο Πενταρόφσκι- Стево Пендаровски, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία της χώρας το 2014,  από το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης- SDSM, έναντι του Γκεόργκι Ίβανοφ-  που υποστηρίζονταν από το κυβερνών VMRO- DPMNE.


Στη συνέντευξή του ο Πενταρόφσκι ισχυρίσθηκε ότι η αποτυχία για την εκλογή του, αν και είχε την προτίμηση της πλειοψηφίας των πολιτών του νοτιοσλαβικού κράτους- FYROM,  οφείλεται στην κλοπή  150 χιλιάδων ψήφων.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της αντιπολίτευσης δήλωσε ότι η αντιπολίτευση διαθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για την απάτη αυτή που έγινε στα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2014 στο νοτιοσλαβικό κράτος, όπως δημοσιεύει το ‘Πλας Ίνφο’ των Σκοπίων.

Υπενθυμίζεται ότι το αλβανικό κόμμα της ‘Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση’- DUI, δεν αποδέχεται την εκλογή του Γκεόργκι Ίβανοφ.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr