Ο χαμένος επικεφαλής των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών εντοπίστηκε στην Αθήνα




Δεκέμβριος 23, 2014.

Σόφια.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους Έλληνες συναδέλφους μας. Τις τελευταίες ημέρες εργαστήκαμε με συντονισμό και έχουμε απτά αποτελέσματα.


Διαπιστώθηκε ότι στις 20 Δεκεμβρίου, ο Πέτκο  Σέρτοφ, ήταν σε ένα ελληνικό ξενοδοχείο, αυτό δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σβέτοζαρ Λαζάροφ (φωτό), κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου.


Ο Βούλγαρος υπουργός διευκρίνισε ότι το ξενοδοχείο στο οποίο εντοπίστηκε το όνομά του βρίσκεται στο Σταθμό Λαρίσης, στην Αθήνα, κοντά στο σταθμό των τρένων.
«Είχε πάει στις 21 Δεκεμβρίου, και έφαγε εκεί. Ήταν άνετος, μιλούσε την ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Στη συνέχεια έφυγε στις 22 Δεκεμβρίου στις 08:00».

«Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία, να απευθύνω ένα αίτημα προς τον κ. Σέρτοφ, τον συνάδελφό μας, με την πρώτη ευκαιρία να δείξει την ταυτότητά του σε ένα αστυνομικό τμήμα, σε όποιο θέλει. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να αναστείλουμε όλες τις διαδικασίες που ανασκαλίζουν την προσωπική του ζωή.

«Δεν είναι κανένας εγκληματίας, δεν έχει διαπράξει εγκλήματα, ούτε παραβιάσεις που να υποδηλώνουν ότι θα υποστεί βία σε μια σύλληψη. Ελπίζω να παρακολουθεί τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε αυτήν τη χώρα και να προβεί σε μια χειρονομία προς τους συναδέλφους μας», είπε- σύμφωνα με το βουλγαρικό 'Φόκους'.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr