Σκόπια: Συνελήφθη πρώην πράκτορας- αντιφρονών του καθεστώτος




Ιανουάριος 24, 2015.

Συνελήφθη ο πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του νοτιοσλαβικού κράτους- FYROM, Ζόραν Βερουσέφσκι- Зоран Верушевски, και με απόφαση της εισαγγελίας θα παραμείνει έγκλειστος για 30 ημέρες προκειμένου να ακολουθήσει διαδικασία δίωξής του.


Σύμφωνα με το ‘Plus Info’, ο πρώην διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων- ДБК, κατηγορείται από το καθεστώς του Νίκολα Γκρούεφσκι για εγκληματική δράση- παράνομη κατασκευή και πώληση όπλων και εκρηκτικών.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους της σύλληψής του, η οποία συνέβη στις 22:30 χθες βράδυ, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Άλλο δημοσίευμα, σημειώνει ότι κατηγορείται από μια σειρά σοβαρών εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης κατοχής όπλων και παιδική πορνογραφία.
Ο συλληφθείς  Ζόραν Βερουσέφσκι , ήταν επί κυβερνήσεως του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος- SDSM, διευθυντής της DBK- μυστικής υπηρεσίας των Σκοπίων- FYROM.

Παρακάτω η τηλεόραση ‘Άλφα’ των Σκοπίων παρουσιάζει τη σύλληψη του αντιφρονούντα.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr