Σκόπια: Συνελήφθησαν Έλληνες, Σέρβος και Σλαβο-σκοπιανός διακινητές μεταναστών




Ιανουάριος 4, 2015.

Σκόπια.

Οι αστυνομία του νοτιοσλαβικού κράτους-FYROM, υπέβαλε ποινική δίωξη εναντίον τεσσάρων ατόμων, δύο εκ των οποίων  είναι Έλληνες, ένας Σέρβος και ένας πολίτης των Σκοπίων, αφού ανακαλύφθηκε ότι διακινούσαν συνολικά 24 παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν και τη Συρία.


Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ο πρώτος  Έλληνας είναι ένας 66χρονος από την πόλη  Κατερίνη, και συνελήφθη στην εθνική οδό Κουμάνοβο-Ταμπανόβτσε, προς την κατεύθυνση του χωριού Λογιάνε, όπου ελέγχθηκε από άνδρες της κινητής μονάδας διασυνοριακού εγκλήματος. Ο Έλληνας υπήκοος είχε  στο αυτοκίνητό του τύπου  BMW, τρεις λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν.

Ο Σέρβος υπήκοος συνελήφθη στις Σιδηρές Πύλες με ένα αμάξι Peugeot 206, στο οποίο μετέφερε τέσσερις παράνομους μετανάστες από τη Συρία.

Ενώ στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε και άλλος Έλληνας  με ένα ‘Golf’ που μετέφερε πέντε  λαθρομετανάστες από τη Συρία.

Ενώ η τέταρτη περίπτωση αναφέρεται σε Σλάβο από τα Σκόπια που μετέφερε σε VW Sharan, 12 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, όπως σημειώνει το Makfax.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr