Σκόπια: Απειλές για σύλληψη του Ζόραν Ζάεφ- ηγέτη του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος





Γράφει ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)


Μάρτιος 25, 2015.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι των Σκοπίων «24 Vesti» (ένα σπάνιο, σχετικά, ανεξάρτητο τηλεοπτικό κανάλι στην FYROM) κατά τη διάρκεια μια διαμάχης μεταξύ ακτιβιστή της κοινωνίας των πολιτών και διανοούμενου, του Νίκολα Γκελέφσκι από τη μια πλευρά,  και του Αλεξάνταρ Πάντοφ, ένας σκοτεινός πολιτικός ακτιβιστής προσκείμενος στο VMRO-DPMNE,  ο Πάντοφ εξέφρασε την άποψή του σχετικά με το μέλλον  των ερευνών, για την ποινική υπόθεση του λεγόμενου «πραξικοπήματος».


Τα λόγια του Πάντοφ θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με σοβαρότητα, αφού και προηγούμενες δηλώσεις, του σχετικά με την πολιτική κρίση στην FYROM έγιναν πραγματικότητα, πιθανόν λόγω των δεσμών του με την κυβέρνηση.


Τι λέει το βίντεο:

Συντονιστής: «Εντάξει Πάντοφ,  πως σου φαίνεται αυτό , πως θα τελειώσει αυτό το πράγμα;»
«Λοιπόν, έχω την εντύπωση ότι η διαδικαστική  διαδικασία συνεχίζεται και στο άμεσο μέλλον, υποθέτω ότι τον επόμενο μήνα, όσον αφορά την πλευρά των υποκλοπών, ποιος κρυφάκουγε, πως κρυφάκουγε, για ποιους κρυφάκουγε  και για πόσα [χρήματα], νομίζω ότι το ανακαλύψουμε και περιμένω ότι ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο κ. Ζόραν Ζάεφ θα καταλήξει στη φυλακή».

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr