Σκόπια- Ζάεφ: «Να αφαιρεθεί το πρόσημο του ‘πατριώτη’ από τον Γκρούεφσκι»




Απρίλιος 6, 2015.

«Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο άλλο πρόσωπο του Νίκολα Γκρούεφσκι,  θα βγάλουμε τη μάσκα που φοράει, τη παραπλανητική μάσκα, τη μάσκα του πατριώτη. Σήμερα θα ακούσετε πως έχει εξαπατήσει και πως είναι απάτριδος.  Θα ακούσετε, θα τον φωτογραφίσετε έτσι όπως είναι, που δεν ενδιαφέρεται για τον πατριωτισμό, δεν τον ακουμπούν ούτε ενδιαφέρεται για τους νόμους και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν».


Αυτά είπε ο αρχηγός της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης –SDSM, στη συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε ηχογραφημένες συνομιλίες στο πλαίσιο της 17ης ‘βόμβας’ του.

Νωρίτερα, ο αρχηγός του SDSM, ζήτησε από να μην υπάρξουν επεισόδια μεταξύ των δημοσιογράφων και να παρουσιάσουν τα πράγματα  ως έχουν.

«Ζητώ την αρχή του σεβασμού από τους δημοσιογράφους, χωρίς λόγια και σχόλια, χωρίς ενοχλήσεις να παρουσιάσουν τα γεγονότα», προέτρεψε τους εκπροσώπους του Τύπου.

Πριν από τη δημοσιοποίηση της πρώτης «βόμβας’ του, ο ίδιος υπενθύμισε ότι προηγουμένως η αντιπολίτευση είχε δημοσιεύσει υλικά που αποδείκνυνα ότι «ο Νίκολα Γκρούεφσκι ήταν ανέντιμος, άπληστος,  ασεβής στους νόμους, παράγγελνε εγκλήματα,  άρπαζε τα πάντα  που τον βόλευαν σαν φεουδάρχης, κατάσχεσε ‘φιλέτα’ οικοπέδων. Κι όλα αυτά εξαιτίας του αξιώματος του πρωθυπουργού.

Ο άνθρωπος από τη θέση αυτή αντί να αναλάβει την φροντίδα των πολιτών, έκανε ακριβώς το αντίθετο, είπε ο Ζάεφ, όπως σημειώνει το Plus Info.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr