Στα Σκόπια λειτουργούν 63 τηλεοπτικοί σταθμοί και 69 ραδιοφωνικοί






Στην πΓΔΜ υπάρχουν 63 τηλεοπτικοί σταθμοί και 69 ραδιοφωνικοί, γράφει το δημοσίευμα.

Ιούνιος 2, 2015.

[Φίλος του Facebook, ρώτησε πρόσφατα πως μπορεί κανείς να παρακολουθεί τα γεγονότα  στην πΓΔΜ, ώστε να είναι ενήμερος για τα τεκταινόμενα στη γειτονική χώρα. Δεν έλαβε τότε απάντηση. Σήμερα απαντούν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί].


Στο Νοτιοσλαβικό κράτος, λοιπόν, της πρώην Γιουγκοσλαβίας, κατά το 2014 λειτουργούσαν 63 τηλεοπτικοί σταθμοί και 69 ραδιοφωνικοί, τουλάχιστον αυτοί που έχουν καταγραφεί από την κρατική υπηρεσία και είναι εγγεγραμμένοι στις ενώσεις ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

Από αυτόν τον αριθμό των ηλεκτρονικών  μέσων, γράφει το δημοσίευμα, είναι μαζί και το εθνικό δημόσιο ραδιόφωνο με  τους άλλους σταθμούς.

 Επίσης από τις καταγεγραμμένες τηλεοράσεις μία είναι  του δημοσίου και οι άλλες είναι ιδιωτικές , πολλές από τις οποίες έχουν  εμβέλεια τοπική (αλλά διαδικτυακά σε  παγκόσμιο επίπεδο).

[Για να διασταυρώσει είδηση κανείς από όλα αυτά τα μέσα πληροφοριών χρειάζεται αρκετός καθημερινός χρόνος και εμπειρία].
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr