Τουρκία: Κατασχέθηκε φορτηγό με 10 χιλιάδες πυροκροτητές



http://www.echedoros-a.gr

Ιούλιος 6, 2015.
Στην ακριτική πόλη Ακτσάκαλε στην επαρχία Σανλιούρφα της Τουρκίας σε έλεγχο της χωροφυλακής σε φορτηγό, που μετέφερε μπάλες σανού,  διαπιστώθηκε ότι ήταν φορτωμένο με τουλάχιστον 10 χιλιάδες πυροκροτητές και καλώδια 290  χιλιάδων μέτρων.


Συνελήφθησαν οι πέντε επιβαίνοντες στο φορτηγό. Οι τέσσερις από αυτούς δήλωσαν ότι είναι μετανάστες και πλήρωσαν για να έρθουν στην Τουρκία. Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, ένας Τούρκος, συνελήφθη μετά  την ανάγνωση του αριθμού του κινητήρα του φορτηγού, ο οποίος δήλωσε ότι το φορτηγό το πούλησε πριν από ένα μήνα σε κάποιο Σύριο.


 Το φορτηγό ερχόταν από τη Συρία, αλλά δεν διευκρινίστηκαν οι λόγοι της μεταφοράς των πυροκροτητών και των καλωδίων στην Τουρκία. Η τουρκική χωροφυλακή διενεργεί σχετική έρευνα.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ