Σκόπια: Οι ‘Ορθόδοξοι Ισλαμιστές’ απειλούν με αποκεφαλισμό όσους κάνουν γιόγκα!






Αύγουστος 14, 2015.

Και τώρα άρχισε η ‘επίθεση’ των λεγόμενων ‘ορθόδοξων ισλαμιστών’! 

Ένα παράρτημα της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους, στα Σκόπια,  έστειλε απειλητικές επιστολές σε διάφορα μέσα ενημέρωσης του νοτιοσλαβικού κράτους, απειλώντας με φόνο όσους κατοίκους της χώρας ασχολούνται με τη γιόγκα!
 

«Η γιόγκα είναι μια σατανική πράξη της διαολεμένης ινδουιστικής θρησκείας και όποιος την ασκεί θα πρέπει να την εγκαταλείψει αμέσως και να μετανοήσει και ομολογώντας να δωρίσει χρήματα στην εκκλησία ή θα πρέπει να αποκεφαλιστεί», αναφέρει η επιστολή που στάλθηκε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

 Στο τέλος της επιστολής τονίζονται τα εξής:

«Οι δάσκαλοι της γιόγκα θα πρέπει να σταματήσουν τη διδασκαλία σε πιστούς και πρέπει να μετανοήσουν, αλλιώς θα αποκεφαλισθούν».

Δημοσιογράφοι που έλαβαν αυτήν την επιστολή ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να λάβει προληπτικά μέτρα και να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση.

Το περίεργο είναι ότι η σχισματική  λεγόμενη «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία» των Σλάβων των Σκοπίων χαιρέτισε τις απειλές της φερόμενης ομάδας του ‘ισλαμικού κράτους’ και δήλωσε ότι «είναι καιρός οι άνθρωποι να επιστρέψουν στις θρησκευτικές τους ρίζες».

Επιπρόσθετα, το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE χαιρέτισε την απειλή των ‘ορθόδοξων ισλαμιστών’.

Εξέδωσε δήλωσε στην οποία επισημαίνεται:

«Η γιόγκα είναι ένα σύμβολο της δυτικής παρακμής,  και η αρχαία ‘μακεδονική’ ταυτότητα δεν έχει καμία θέση στις σύγχρονες τάσεις που οδηγούν στην πορνεία και την ακολασία,  που προφανώς είναι έργο των σκοτεινών και βρώμικων ινδικών δυνάμεων».

 --
Ο όρος "ορθόδοξοι ισλαμιστές", πιθανόν προέρχεται από την πρακτική των τζιχαντιστών που αποκεφαλίζουν  όσους δεν ακολουθούν την πίστη τους, στην προκείμενη περίπτωση αναφέρεται σε Ορθόδοξους (χριστιανούς) που θα ...ακολουθήσουν την πρακτική των τζιχαντιστών...
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ