Τουρκική πηγή επισημαίνει ρωσική κινητικότητα στην Κριμαία






Φεβρουάριος 29, 2016.


Ο διοικητής του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Αλεξάντερ Βίτκο, δήλωσε ότι  η Ρωσία μέσα στο 2016 θα εξοπλίσει την Κριμαία με δύο περιπολικά σκάφη και δύο υποβρύχια.



«Περιμένουμε δύο περιπολικά και δύο υποβρύχια. Ήδη, το πλήρωμα περνά από εκπαίδευση», είπε.


Κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ρωσικής Ημέρας του Ναυτικού το 2016, ο Βίτκο δήλωσε ότι προγραμματίζονται να σταλούν και άλλα πολεμικά πλοία κατά το 2017 στην Κριμαία.


Τελευταία, σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα,  υπάρχει μια αξιόλογη στρατιωτική δραστηριότητα στην Κριμαία. 


Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου κοντά στην Συμφερούπολη υπήρχαν στρατιωτικά φορτηγά, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και άλλα στρατιωτικά αυτοκίνητα που συνόδευαν ένα στρατιωτικό κομβόι.



Την ίδια ημέρα ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας άρχισε ξαφνικά να πραγματοποιεί ασκήσεις με τη συμμετοχή αεροσκαφών και υποβρυχίων.


Επίσης, προσθέτει το δημοσίευμα, ποικίλα στρατιωτικά οχήματα τον περασμένο μήνα οδηγήθηκαν κοντά στη Γιάλτα, όπου οι Ρώσοι στρατιώτες δημιούργησαν ένα καμουφλαρισμένο στρατόπεδο, στο οποίο κατέφθασαν νέα στρατεύματα από τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Το ‘Βαλκανικό Περισκόπιο’ είναι μία από τις απαγορευμένες ιστοσελίδες στην Τουρκία