Βουλευτής Αζερμπαϊτζάν ισχυρίζεται ότι η Αρμενία στέλνει στρατιώτες στο PKK




 Φεβρουάριος 25, 2016.

Η βουλευτής του Κοινοβουλίου του Αζερμπαϊτζάν, Γκαρίνε Πασάγιεβα ισχυρίστηκε ότι η Αρμενία στέλνει στρατιώτες για να βοηθήσουν  το PKK  κατά της Τουρκίας.



Μιλώντας με θέμα «Οι αγριότητες των Αρμενίων και η γενοκτονία στο Χόγιαλι της Ανατολίας»  στο συνέδριο του «Τουρκικού Μουσουλμανικού Κόσμου»,  που διοργανώθηκε στο πανεπιστήμιο της  πόλη Σαγγάριο (Sakarya Üniversitesi), ισχυρίσθηκε ότι η Αρμενία στέλνει στρατιώτες  για να βοηθήσουν την αυτονομιστική οργάνωση του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK  ) κατά του τουρκικού κράτους.




Η ίδια τόνισε ότι ο τουρκικός μουσουλμανικός κόσμος είναι το μοναδικό προπύργιο της αντίστασης των λαών της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν στους εχθρούς του Ισλάμ.



«Αυτό το κάστρο είναι πολύ ισχυρό και αντέχει και θα κυριαρχήσει αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά», είπε.



Αναφερόμενη στον οπλισμό των Κούρδων αυτονομιστών είπε ότι μπορεί κανείς να δει από πού προέρχονται τα χρήματα που τα αγοράζουν, μπορείτε να το διαπιστώσετε αν ανατρέξετε στην πολιτική υποστήριξη που έχουν», τόνισε.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ